sâmbătă, 5 februarie 2011

de weekend


Doamne ce am mai râs… pînă m-a apucat tusea…a venit fata mea în spate și privind peste umărul meu în mac a zis :
- Ia să văd pe ce este tati? …  și a citit ca la școală că e clasa 1-a, cu o voce foarte serioasă, FAC E DIC …
Oare are dreptate? Oare asta este una din fațetele ascunse ale facebook??? Facedick???

Oare de ce uniunea politică de astăzi îmi dă aceeași senzație de transformare, ca și cum ar sta o înghețată la soare, sau ca reîntâlnirea cu un măr din care s-a mușcat apoi a fost uitat pe masă la plecarea în concediu!

Daomne Ajută!

2 comentarii:

  1. INTERESANT: http://bisericasecreta.wordpress.com/2010/07/10/aveti-cont-pe-facebook-iata-pe-cine-ii-satisfaceti/ Poate ar fi mai bine sa te "eliberezi" de facebook?!? Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am cum să mă eliberez de facebook. Și sfatul celui de la bisericasecreta de a ne fabrica imagini false, porecle, id-uri și e-mail fictiv îmi pare un pic tras de păr ... nu încurajez ideea, dimpotrivă. Când cunoști pe cineva pe stradă, sau ai un auditoriu, nu poți să fi corect dacă te ascunzi sub o mască, dacă nu ai identitate personală. Eu unul nu accept contacte anonime sau necunoscți pe facebook, poate doar întâmplător. Pînă și pe acest blog nu ar trebui să accept comentarii de la persoane fictive sau anonimi, deoarece omul are în esența sa dorința de fair-play!!! Eu am identitate și unicitate ca persoană, ca om și nu vreau să mă ascund. Nu îmi este frică decât de Dumnezeu! Poate că dacă sfatul ar fi fost cum spui tu de eliberare ar fi fost altceva! Mă întreb dacă se puneau aceleași probleme pe vremuri când a apărut comunicarea prin poștă ... adică dacă o dăm anonimă o semnez și eu :)

    RăspundețiȘtergere