marți, 29 martie 2011

revolta numărul 10 - spectatori, cinefili, filme

Cine nu este deranjat de mobilul uitat deschis al unui spectator în cinematograf? Dar dacă la mobilul acesta se mai și răspunde și se vorbește ca în stradă???
Cine nu este deranjat de foșnetul pungilor de mâncare din cinematograf? Dar dacă cineva sparge semințe și le scuipă pe jos?
Cine nu este deranjat de șoaptele a doi prieteni veniți împreună la film? Dar dacă chiar lângă urechea ta se află un "critic de artă cinematografică" care comentează fazele ca la meciul de fotbal, iar gașca lui râde în hohote?
Cine nu se simte jenat când cineva îți împinge cu genunchiul în scaun? Dar dacă simți și vezi lângă capul tău sau pe spătarul scaunului liber de lângă tine, două picioare, care tragic, pot fi și descălțate?

Nu mai spun nimic de covorul de ambalaje, popcorn și pet-uri ce dau de furcă angajaților cinematografelor după terminarea spectacolului!

Ei bine ce poți să faci decât să te revolți și să pleci din sală, riscând să deranjezi chiar tu spectatorii de bun simț din jur?
Ce poți să le faci celor șmecheri, celor cocalari, celor nesimțiți, ascunși în întunericul sălii de cinema???
Ei bine Dobro de la radio guerilla a găsit o soluție inteligentă!
Le face poze acolo în poziția deranjantă în care se află, iar apoi pozele le postează la "gazeta de perete" proprie, adică pe blogul său personal, pentru ca lumea să-i vadă și să-i rușineze pe acești "actori nefericiți și frustrați"!!!

Eu propun ca și completare să se facă o astfel de "gazetă de perete" în foaierul fiecărui cinematograf unde să poți atașa pozele printate ale acestor indivizi și individe. Poate așa le vine mintea la cap dacă sunt desconspirați!!!

Doamne Ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu