miercuri, 25 mai 2011

revolta numărul 16 - mâinile! să ne strângem mâinile!

Hristos A Înviat!
Mâinile...
Sunt revoltat de adoptarea unor principii dăunătoare şi până la urmă anticreştine.
Se încearcă eliminarea gesturilor cavalereşti, bărbăteşti, frăţeşti şi de bun simţ cum ar fi strângerea mâinii ca salut, sărutarea mâinii din respect sau chiar şi sărutul pe obraji.
O nouă mascaradă din acelaşi ciclu cu: "Hai să ne ţinem copii în puf, în medii septice, să-i spălăm cu spirt, să-i ţinem izolaţi în case!"...cred că ştiţi ce păţesc micuţii când se izbesc fără anticorpi creaţi în natura înconjurătoare de medii diverse...
Se încearcă inocularea faptului că aceste gesturi nobile duc la transmiterea microbilor, viruşilor, bolilor în general. Sunt uimit cum televiziuni cum ar fi kanal d promovează astfel de principii. Astfel promovăm înstrăinarea, răceala, egoismul, FRICA în general. După o astfel de emisiune, aseară chiar şi crainicul care a intrat cu ştirile, a pufnit nemulţumit şi necontrolat revoltat de o astfel de emisiune.

Să ne strângem mâinile ca prieteni şi fraţi când ne întâlnim.
Să ne strângem mâinile cu forţă şi bărbăteşte.
În ultimul timp femeile strâng mai puternic mâna ca bărbaţii.
Sunt din ce în ce mai mult bărbaţi care întind mâna cu o grimasă pe faţă, cu o mână moale şi fără vlagă,. sau care se şterg pe pantaloni după...unde vom ajunge oare???
Strângerea mâinii spune multe despre caracterul cuiva.
Strângerea mâinii cu căldură şi iubire este o comunicare fără vorbe între două suflete, între două inimi, între doi oameni. Este o împărtăşire.
Cred că ştim cu toţii cum se salutau romanii, dacii, străbunicii şi bunicii noştrii!!!
Spuneţi nu evoluţiei către un om de tip "nou"!

Doamne Ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu