sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Revolta numărul 2

Florile.
Vă plac peștele? Oare cine a scos acestă aberație și care este sensul ei?
Sau mai nou ultima expresie între puștoaicele șmechere: Știu nebuno, ce-ți mai place șaorma cu de toate!!!
E ce părere aveți??? Super cool.
Eu unul nu înțeleg nimic. Poate părul alb din cap nu mă mai lasă să accept să-mi intre printre neuroni astfel de termite?!

Mda.

Tot eu vin și cu Revolta numărul 2, pentru că nu prea aveți încă timpul necesar, cu toate că prieteni ! avem nevoie de aer proaspăt și oxigen în stratul gros și apăsător, irespirabil, al smogului emanat de cei care își râd de noi!!!

A doua revoltă este:

... revin cu florile
Vă plac florile?
O întrebare stupidă! Fără flori n-ar exista visarea către Raiul ce ne așteptă imediat după colț!
:)
Avem nevoie de flori. De unde putem cumpăra? De la cei care dețin florării și monopolul asupra acestei afaceri deosebit de bănoase!
Totuși ar trebui un echilibru! Eu sunt revoltat de preț!
Știți că ei nu vor să negocieze? Știți că preferă să țină prețul sus? Știți că preferă să arunce florile decât să vândă ieftin? Tomberoanele din jurul lor sunt pline de flori! Profitul la o floare vândută este de 300-400%. De accea florile săracele zac plânse în tomberoane! Va spus cineva vreodată că florile din Olanda se pun în apă împreună cu un conservant pe care furmizorul îl livrează pentru fiecare buchet??? Nu o să-l primiți nicodată, pentru că interesul lor este ca florile să moară repede, la tine în vază!

Metodă de contracarare și eradicare: 


1. Mergeți și cumpărați flori de la Chirigiu, din piață. Dar nu vă lăsați impresionați de gardul de proteste și îmbieri de lîngă stradă, intrați cât mai adânc în piață și o să vedeți prețul corect, sau comandați la furnizori. O să vedeți că un buchet de 20 de trandafiri costă cât unul de 5 în intersecții! Și sunt proaspeți!

2. În al doilea rând negociați prețul cu tupeu! Pentru că tupeul lor bunul simț al nostru nu îl va egala!

Doamne Ajută!!!

Un comentariu:

  1. Buna,imi pare rau ca nu am gasit decat acume-mailul de la tine...Bun si acum! Cred ca am niste chestii care te vor interesa! 1.) http://www.resurse-ortodoxe.ro/carti/literatura/ Cartile NU FAC RAU nimanui,nu?Mai ales ca ai copilasi... 2.) http://wikileaks-ro.blogspot.com/2011/01/raport-secret-cia-razboi-in-romania.html (Sper sa nu te sperii!!!) 3.) http://www.hamangia.ro/ 4.) http://antiqbooks2000.blogspot.com/ 5.) http://atitudini.com/ 6.) http://theworld-we-live-in.blogspot.com/ Si ultima,dar nu cea din urma: 7.) http://ordinulnegru.blogspot.com/2011/02/societati-secrete.html Gabi M.

    RăspundețiȘtergere