joi, 27 ianuarie 2011

Revolte

Revolte și revoltați, sau revolte de revoltați.
Cu drag vă aștept pe toți, impreună să alcătuim un compendiu de revolte. Să împărtășim și celorlalți problemele noastre, evenimentele prin care trecem, ticăloșiile pe care le vedem sau le simțim pe propria piele, bug-urile sistemului, corupția, lașitatea, hoția, lucrurile care se petrec anormal în jurul nostru, birocrația, abuzurile, politica mincinoasă, aranjamentele, nepăsarea, neglijența, ..., să știm de ce să ne ferim, să știm ce să schimbăm sau îndreptăm, să știm unde putem interveni, să putem să evoluăm prin experiențe împărtășite, comune!
Sunteți revoltat de ceva???
Scrieți...
Haideți să comentăm împreună!!!
Să spunem, pentru ca să îndreptăm!
Să ne unim ca să luptăm împreună!
România să nu mai fie țara pe seama căreia Europa să facă glume proaste dar reale și actuale!
Să luăm cu toții decizii curajoase!
Doamne Ajută!
Să dăm o șansă civilizației, sunt sigur că toți vă doriți asta!!!


Voi fi primul care va comenta! Voi fi primul revoltat! O să le spun revolte acestor comentarii. Iată deci prima revolă, pe care eu o voi scrie și la postări și la comentariu.

Prima mea revoltă este:
- Sunt revoltat de cei care (români sau țigani nu contează, cu toate că țiganii sunt mai mulți, dețin monopolul prin forță) te presează în parcări, îmbrăcați în ținute gen angajat la primărie sau companie privată, te abordează cu gesticulări largi de parcă au lucrat toată viața pe portavioane ca operator de ghidare la decolare și aterizare, te ajută chipurile să parchezi, pentru că au un loc special ținut liber pentru tine orbule!!! Se uită amenințător la mașină și te întreabă Cât stați? (unii respectuoși chiar dar aparent) se uită urât dacă le dai doar un leu și spun: La așa mașină îți bați joc de mine? sau Hai șefu(șefa) avem și noi grijă de ea (adică tradus: Nu ți-o zgârie nimeni, nici măcar noi, dar am putea, dacă nu ne dai...), iar cu femeile chiar încep să țipe și să înjure, să panicheze și să terorizeze...

Metodă de contracarare și eradicare: 
- Propun să nu le mai dăm nici un bănuț și calmi să anunțăm poliția, asumându-ne riscul zgârieri mașinii, pentru că vă spun sigur, Nu au curajul să o facă! iar dacă te văd sigur pe tine și poliția există șansa mai nou să vină și să-i elimine. Eu am încercat și a mers!!!

Dacă aveți altă metodă, vă rog, aștept comentarii!!!
Doamne Ajută, fără tine nu putem face nimic!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu